YUKARIDARLI ORTAOKULU

WEB https://bismilyukaridarliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ULUTÜRK MAHALLESİ ŞİRİN SOKAK YUKARIDARLI MEVKİİKÖYÜ
VİZYON : • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Eğitim-Sen tarafında yapılan geleneksel öğretmenler arası futbol müsabakasında ilçe 2. olmuştur. okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında hem kızlar hemde erkeklerde voleybol ilçe birincisi olmuş.kız voleybol takımımız il genelinde ikinci olmuştur.

Öğretim Şekli :normal
Saatler : başlama: 08:00 bitiş : 14:30
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer